Personal

Lena Gustafsson

Rektor


Förskollärare sedan 1993, nu förskolechef på deltid hos oss sedan 2017. Övrig tid driver hon egna coachföretaget Guldkanten och en hobbygård i Smedbäck utanför Åseda.

Sofi Åkerblom

Kokerska och barnskötare


Utbildad barnskötare och kokerska som sedan 2015 skött vårt kök. Sofi bor i Fröneskruv och spenderar gärna fritid med familj och vänner när hon inte bakar, shoppar eller går gym.


Kajsa Bakke

Barnskötare


Började som barnskötare hos oss 2017. Hon kommer ursprungligen från Åseda och hälsar på rasterna fortfarande på sin hund Loppan i föräldrahemmet men bor nu i Växjö med sin sambo. Samtidigt som hon jobbar hos oss går hon nu sin förskollärarubildning.

Emma Karlsson

Barnskötare


Emma är utbildad barnskötare och har varit hos oss sedan 2018. Hon bor i Växjö och följer hockeyn på SHL-nivå då hennes älskade lag Lakers spelar där.

Åsa Stenquist

Pedagog


Sedan 2020 är Åsa pedagog på vår fritidsavdelning. Åsa bor i Källeflaga utanför Åseda och ägnar gärna fritiden åt sång och musik ensam och med sina sångarvänner i 3S.

Asmaa El Sayed

Barnskötare


Asmaa jobbar hos oss sedan 2020, främst på fritids men ibland även i förskolan. Hon bor med familjen i Åseda och är vår arabisktalande pedagog.

Camilla Erdman

Barnskötare


Camilla började i mars 2022 och vikarierar hos oss medan Fannie är föräldraledig. När hon kopplar av på fritiden kan resultatet bli något hembakat till fikat.

Fannie Aronsson

Barnskötare


Fannie är vår längst anställda barnskötare, hon har varit med oss sedan 2014 och är just nu föräldraledig men har börjat komma tillbaka någon dag då och då när Kajsa är i skolan. Resten av tiden är hon hemma i Norrhult med sina 3 egna barn.

Ros-Marie Erlandsson

vikarie


Ros-Marie är vår ständiga vikarie, en klippa som rycker in närhelst vi behöver det. Förutom att jobba hos oss hinner denna aktiva pensionär med såväl barnbarnen som att engagera sig i ÅIF.